Tietojen tallentaminen tekniselle tuelle

Sovellus käsittelee ja tallentaa seuraavia henkilökohtaisia tietoja teknisen tuen myöhempää analyysia varten:

Nämä tiedot tallennetaan muokattuina paikallisesti, ja niitä voidaan tarkastella tietokoneen kaikilla käyttäjätileillä. Nämä tiedot lähetetään Kasperskyyn vain, jos annat siihen suostumuksesi kun otat yhteyttä tekniseen tukeen. Saat lisätietoja näistä tiedoista napsauttamalla Tuen lausunto -linkkiä Tukityökalut-ikkunassa.